Wij hebben 50 VINVIN exclusive memberships beschikbaar in 2021.

Vraag toegang tot onze VINVIN Wines Exclusive Members club

Word lid van de club en profiteer van onze VINVIN Wines Exclusive Membership benefits. Wij bieden jou toegang tot een exclusieve portfolio van meer dan 300 verfijnde wijnen, evenals als eerste toegang tot onze exclusieve allocatie wijnen met een gelimiteerde beschikbaarheid. En, omdat een wijnreis nooit helemaal compleet is, jouw eigen persoonlijke wijnadviseur en toegang tot onze meest prestigieuze wijn- evenementen en reizen!

Gamechangers in wine
Scroll down

UNIEKE VOORDELEN VAN DE

VINVIN Wines Exclusive Membership

Een exclusieve
portfolio van wijnen

VINVIN Wines biedt haar klanten een topboetiek van meer dan 200 exclusieve wijnen aan, evenals een collectie van hoog gewaardeerde allocatie wijnen met een gelimiteerde verkrijgbaarheid. Voor liefhebbers van gastronomie en wijn, sterrenrestaurants en luxe wijnbars.

Wijn
consultancy

Bij VINVIN Wines begrijpen we dat de voorkeuren van elke klant met wijn een persoonlijke reis is. Daarom bieden wij, in onze ambitie de ultieme wijn shop ervaring te geven, onze exclusieve leden toegang tot een wijnexpert voor het beste en persoonlijke advies.

Pre-registratie
van speciale releases

Eenmaal per jaar brengen wijn producenten enkele van hun meest gewilde juweeltjes uit. Wij bieden u een unieke collectie van “allocatie” wijnen van de beste producenten ter wereld. Sommige daarvan zijn wijnen met een hoge status en andere wijnen zijn gelimiteerde geproduceerde wijnen met een zeer hoge waardering.

Prestigieuze
wijn events

VINVIN Wines biedt haar leden toegang tot exclusieve wijnevenementen op prachtige locaties. Idyllische wijngaarden, een privé-villa in het hart van de Champagnestreek, een prachtige kunstgalerij die geopend is. Wij doen alles voor de perfecte wijn- of gastronomische ervaring.

“As game changers, we’re never satisfied with the ordinary. That’s why we want to create, improve and innovate the world of wine —from the vineyard to your glass.”

THE VINVIN Wines CLUB

Vraag ons exclusief lidmaatschap aan*

Schrijf u in om niet alleen een VINVIN klanten login te ontvangen in onze premium boetiek met meer dan 200 exclusieve wijnen, maar profiteer ook van de exclusieve lidmaatschapsvoordelen.

* maximaal 50 members in 2021

Je privacy is erg belangrijk voor ons, bekijk onze Privacy beleid en algemene voorwaarden *

Zelden heeft een nieuw opgerichte wijnimporteur zo’n kickstart als VINVIN Wines. Het bedrijf is nieuw, de mensen die erachter zitten hebben veel ervaring met zowel wijn als ondernemerschap. Ik heb met veel plezier op de achtergrond mee mogen werken aan het samenstellen van het portfolio en zal ook in de verdere toekomst graag meewerken”.

Frank SmuldersMaster of Wine sinds 1992
1