Wijngeschenken

De VINVIN Wines

Wij bieden u graag het gehele jaar de mogelijkheid om de mooiste wijngeschenken bij ons te bestellen. Of het nou voor zakenrelaties is of u op zoek bent naar een uniek cadeau om te geven voor een verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid, wij helpen u graag verder!

Wat dacht u van onze Favorite Boxen waar u de mogelijkheid heeft om zelf de wijnen of champagnes samen te stellen? Of 1 van onze exclusieve wijnen verpakt in een originele houten wijnkist met bijvoorbeeld uw eigen (gebrandmerkte) logo?

Neem een kijkje op onze “gift pagina” en laat u inspireren om het mooiste wijncadeau uit te zoeken? Mocht u nog vragen hebben dan staat het professionele team van VINVIN Wines u graag te woord!

Introducing

Favorite boxes

Samen met de populaire “contemporary artist” Pablo Lucker hebben wij deze unieke Favorite boxes ontwikkeld. Stel nu zelf jouw wijnen samen in onze 2- of 6 vaks wijnboxen. Vind je het lastig om zelf een keuze te maken? Kies dan 1 van de boxen die wij per maand aanbieden, afgestemd op het seizoen, of laat je door ons adviseren!

Groot, groter, grootst

Groot, groter, grootst!

Wil je iets bijzonders op tafel zetten of indruk maken op jouw relaties? Kies dan voor een magnum fles champagne of wijn! Wij hebben een aantal exclusieve wijnen en champagnes die wij ook in magnum formaat kunnen aanbieden. Kijk snel verder om te zien of jouw bijzondere wijn of champagne ertussen staat! 

Personalisatie

Maak indruk, geef persoonlijk!

Wij hebben een unieke samenwerking met kunstenares Lauressa Broos die een door jou geselecteerde fles handmatig beschildert. Gezien de exclusieve samenwerking en de gelimiteerde flessen die zij per jaar uitbrengt bekijken wij graag met jou de mogelijkheden.

Speciale uitgave

Unieke cadeaus

VINVIN Wines heeft toegang tot de meest exclusieve en gelimiteerd te verkrijgen wijnen. Omdat deze wijnen of champagnes zo zeldzaam zijn, zijn deze vaak alleen op “allocatie” te verkrijgen. Dit betekent dat je van te voren moet inschrijven om een bepaalde wijn te moeten verkrijgen. Wij houden echter zo nu en dan een aantal wijnen of champagnes nog extra op voorraad en bieden jou zo de mogelijkheid om alsnog aan een wel heel bijzonder en exclusief cadeau te komen!

Vakmanschap

Geef vakmanschap

Misschien wel het meest bijzondere glaswerk kopen? Het Oostenrijkse merk Zalto behoort tot de absolute top in het glasblazen. De karaffen en wijnglazen behoren tot het mooiste glaswerk dat op de markt verkrijgbaar is. Het glaswerk wordt met de hand geblazen in Neunagelberg waar de familie Zalto zich 6 generaties terug heeft gevestigd. De wortels van de familie Zalto gaan helemaal terug naar de bakermat van het glasblazen, namelijk het Italiaanse Venetië. waar al vanaf het begin van de 14de eeuw op zeer hoog niveau glas werd geblazen. Als trotse en rechtstreekse importeur van het glaswerk van Zalto bieden wij jou graag de mogelijkheid om dit bij ons te bestellen!