Wine gifts

The VINVIN Wines

Wij bieden u graag de mogelijkheid om het hele jaar door de mooiste wijngeschenken bij ons te bestellen. Of het nu voor zakenrelaties is of je zoekt een uniek cadeau voor een verjaardag of een andere speciale gelegenheid, wij helpen je graag verder!

Wat dacht je van onze Favorite Boxes waar je de mogelijkheid hebt om je eigen wijnen of champagnes te selecteren? Of een van onze exclusieve wijnen verpakt in een originele houten wijnkist met uw eigen (merk)logo?

Neem een ​​kijkje op onze “cadeaupagina” en laat je inspireren om het beste wijncadeau te kiezen! Bij vragen staat het professionele team van VINVIN Wines voor je klaar!

Introduceren

Favorite boxes

Samen met de populaire kunstenaar Pablo Lucker hebben we deze unieke Favorite boxen ontwikkeld. U kunt uw eigen wijnen selecteren in onze 2- of 6-vaks favorite boxen. Moeite om een keuze te maken? Kies dan één van de boxen die we per maand aanbieden, aangepast aan de seizoenen, of laat je gewoon door ons adviseren!

Groot, groter, grootst

Groot, groter, grootst!

Wilt u tijdens uw lunch of diner iets bijzonders presenteren of indruk maken op uw zakenrelaties? Kies dan voor een magnum fles champagne of wijn! We hebben een aantal exclusieve wijnen en champagnes die we ook in magnum formaat kunnen aanbieden. Bekijk snel of jouw speciale wijn of champagne er tussen zit!

Personalisatie

Maak indruk, geef een gepersonaliseerde kunstfles cadeau!

We hebben een unieke samenwerking met kunstenares Lauressa Broos die een door jou geselecteerde fles met de hand beschildert. Vanwege de exclusieve samenwerking en de gelimiteerde flesjes die ze jaarlijks uitbrengt, willen we graag met u de mogelijkheden verkennen.

Speciale uitgifte

Unieke cadeaus

VINVIN Wines heeft toegang tot de meest exclusieve en gelimiteerde wijnen. Omdat deze wijnen of champagnes zo zeldzaam zijn, zijn ze vaak alleen op “toewijzing” verkrijgbaar. Dit betekent dat u zich vooraf moet registreren om een ​​bepaalde wijn te kunnen bemachtigen. Echter, van tijd tot tijd houden wij wat wijnen of champagnes extra op voorraad en bieden u zo de mogelijkheid om toch een heel bijzonder en exclusief cadeau te krijgen!

Vakmanschap

Geef vakmanschap

Wilt u misschien wel het meest bijzondere glaswerk bemachtigen? Het Italiaanse merk Italesse behoort tot de absolute top in glaswerk. De karaffen en wijnglazen behoren tot het mooiste glaswerk dat op de markt verkrijgbaar is. Italesse, opgericht in 1979 door Claudio Barducci, trok onmiddellijk de aandacht van de meest gerenommeerde producenten van wijn en champagne, vanwege zijn vermogen om professionele producten aan te bieden die vorm en functie, design en technische efficiëntie kunnen combineren.

Italesse breidde zijn professionele savoir-faire met betrekking tot de wijnwereld verder uit met het nieuwe Senses-project, dat tot doel heeft emoties en technische uitmuntendheid te combineren in de proefervaring.

Als trotse en directe importeur van Italesse glaswerk bieden wij u graag de mogelijkheid om het bij ons te bestellen!