Get to know VINVIN Wines

VINVIN’S FAVORITES

Leuk dat je via het Aspergediner naar onze website bent gekomen!

Speciaal voor de genodigden van het Aspergediner stellen wij onze extra scherp geprijsde “VINVestor Box” beschikbaar zonder verzendkosten! Scroll naar beneden, selecteer de VINVestor box en gebruik bij het afrekenen de code “ASPERGEDINER10”.

VINVIN Wines biedt met passie, toewijding en expertise een exclusieve portfolio met unieke kwaliteitswijnen in het midden- en topsegment van gevestigde authentieke en ook opkomende wijnhuizen voor de wijnliefhebber, restaurants en wijnbars.

Wij bieden ook Exclusive Memberships voor nog meer voordelen zoals toegang tot speciale en hooggewaardeerde allocatie wijnen en je eigen persoonlijke wijn consultant.

Samen met contemporary artist Pablo Lücker hebben wij een unieke wijn box met 6 flessen ontwikkeld. Onze wijnexperts hebben speciaal voor het Aspergediner een Favorite box samengesteld met zes wijnen uit Franse top wijngebieden Elzas, Loire en Provence. Geniet van uitgebalanceerde wijnen die perfect samengaan met de lente temperaturen en zonnestralen!

Onze favoriet

Favorite Box: VINVestor box

Samen met de populaire contemporary artist Pablo Lucker hebben we een premium wijn box met 6 flessen ontwikkeld. De VINVestor Favorite Box bestaat uit 6 verschillende exclusieve wijnen van onze “VINVestors” en wijnmakers Pascal Jolivet, Famille Hugel en Chateau la Tour de l’Évéque.

Voor meer informatie over de wijnen en het toepassen van de unieke kortingscode klik op de link! 

Juli Favorite Box 6 vaks

Samen met de populaire hedendaagse kunstenaar Pablo Lucker hebben we een premium geschenkdoos met 6 flessen ontwikkeld. De juli Favorite Box bestaat uit 6 verschillende exclusieve wijnen uit de topwijngebieden Rueda, Loire, Toscane, Wachau, Piemonte en Ribera del Duero.
107,50

Juli Favorite Box 2 vaks

Samen met de populaire hedendaagse kunstenaar Pablo Lucker hebben we een premium geschenkdoos met 2 flessen ontwikkeld. De Juli Favorite Box bestaat uit twee verschillende  exclusieve wijnen uit de topwijngebieden Toscane en Ribera del Duero.
45,00

Juni Favorite Box 2 vaks

Samen met de populaire hedendaagse kunstenaar Pablo Lucker hebben we een premium geschenkdoos met 2 flessen ontwikkeld. De Juni Favorite Box bestaat uit twee verschillende  exclusieve wijnen uit de topwijngebieden de Elzas en de Côtes de Provence.
45,00

Juni Favorite Box 6 vaks

Samen met de populaire hedendaagse kunstenaar Pablo Lucker hebben we een premium geschenkdoos met 6 flessen ontwikkeld. De Mei Favorite Box bestaat uit 6 verschillende exclusieve wijnen uit de topwijngebieden Valpolicella, Marche, Côtes de Provence, Elzas, Bordeaux en Toscane.
107,50

Mei Favorite Box 2 vaks

Samen met de populaire hedendaagse kunstenaar Pablo Lucker hebben we een premium geschenkdoos met 2 flessen ontwikkeld. De Mei Favorite Box bestaat uit twee verschillende  exclusieve wijnen uit de topwijngebieden Chablis en Veneto.
45,00

Mei Favorite Box 6 vaks

Samen met de populaire hedendaagse kunstenaar Pablo Lucker hebben we een premium geschenkdoos met 6 flessen ontwikkeld. De Mei Favorite Box bestaat uit 6 verschillende exclusieve wijnen uit de topwijngebieden Irancy, de Loire, Côtes de Provence, Chablis, Botrivier en Veneto.
107,50

Nieuwe wijnen ontdekken met iedere maand een andere Favorite Box

Ons team van wijnexperts is continu op zoek naar de meest exclusieve en kwalitatieve wijnen. Wij stellen onze wijnen graag aan iedereen beschikbaar en daarom bieden wij iedere maand onze Favorite Boxen aan, bestaande uit 6 verschillende premium wijnen uit top wijnregio’s.

De Favorite Boxen zijn perfect als cadeau of natuurlijk om zelf te houden en van te genieten. Ontdek onze Favorite Boxen en vind jouw favoriet!