Wijnliefhebbers

Wat bieden wij aan

Als gepassioneerde wijnliefhebber ben je bij ons aan het juiste adres. Bij VINVIN Wines streven we naar het bieden van een unieke en exclusieve ervaring, waarbij we onze passie voor wijn met jou delen. Ons portfolio met premium- en exclusieve wijnen en champagnes is opgebouwd uit nagenoeg alleen familie wijnhuizen.

Exclusieve aanbieder in Nederland

Bij VINVIN Wines zijn we de exclusieve distributeur van al onze wijnen in Nederland. We hebben een unieke focus op het voortdurend vernieuwen en uitbreiden van ons portolio. Met ons toegewijde team van wijnexperts combineren we diepgaande kennis met een persoonlijke benadering. We geloven dat wijn ontdekken en ervan genieten een zeer persoonlijke ervaring is. Daarom streven we ernaar om elke klant te helpen de perfecte fles te vinden voor elke gelegenheid en gerecht.

  • Meer dan 450 exclusieve wijnen

  • Persoonlijk wijnadvies

  • Alle wijnen rechtstreeks en exclusief geïmporteerd

  • Vandaag besteld, binnen 12 uur verzonden

  • Gratis thuisbezorgd vanaf 150 euro

  • Hooggewaardeerde allocatie wijnen

    met een gelimiteerde beschikbaarheid

Webshop voor consumenten & wijnliefhebbers

We begrijpen dat je nieuwsgierig bent naar onze portfolio en graag zou willen bestellen. De gerenommeerde wijnhuizen die wij vertegenwoordigen, zijn terug te vinden op wijnkaarten van topgastronomie en toonaangevende horecagelegenheden. Maak geheel kosteloos en vrijblijvend een gebruikersaccount aan om toegang te krijgen tot al onze premium- en exclusieve wijnen. Hiermee heb je direct inzicht in onze prijzen en kun je eenvoudig een bestelling plaatsen.

ONZE PREMIUM SHOP

Maak een gebruikersaccount aan

Sluit je aan bij de VINVIN-Club door hier je gegevens in te vullen.

* verplicht veld
** Je privacy is erg belangrijk voor ons, bekijk onze Privacy beleid en algemene voorwaarden *

Vragen?

Aarzel niet om je vragen te stellen via

‘’ In mijn rol als culinair adviseur kijk ik echt uit naar de unieke samenwerking met VINVIN Wines. Het team bestaat uit professionals met een visionaire visie op de wereld van de wijn. Ze bieden een fantastische portolfio van kwaliteitswijnen, die ik graag combineer met enkele van mijn favoriete gerechten. ‘’

Ramon BeukChef-kok, leraar & ondernemer