Restaurants & wijnbars

Wat wij bieden

Onderschat nooit de positieve impact die een goed doordachte wijnkaart kan hebben op jouw zaak. Originele wijnkaarten die inspireren en verrassen zijn een bijzondere reis waard – een reis die VINVIN Wines graag met jou maakt. Onze wijnexperts helpen jou graag bij het vinden van de perfecte wijnen uit een breed scala van toegankelijke, exclusieve, biologische, biodynamische of vegan (friendly) wijnen uit ons portfolio!

Top gastronomie

Een wijnkaart moet de filosofie van uw restaurant ondersteunen. Het is een lijst die met passie en geduld is opgebouwd, want een goede wijnkaart kost tijd. Onze wijnexperts van VINVIN kunnen u helpen bij het vinden van de verborgen wijnschatten en familiedomeinen voor uw wijnkaart die uw verhaal weerspiegelen – het gaat erom wat u wilt presenteren en delen met uw gasten.

Culinaire hotspots

Culinaire hotspots

In een restaurant ligt de focus vaak op het eten en niet zozeer op de wijn. Het selecteren van de meest geschikte wijnen voor uw menukaart die aan de verwachtingen van uw klanten gasten voldoen, is echter zeer belangrijk. Onze wijnexperts helpen jou graag bij het samenstellen van een wijnkaart die uw culinaire hotspot naar een hoger niveau tilt.

de betere

De betere wijnbars

Een wijnbar is de perfecte plek om jouw gasten uit hun comfortzone te halen qua wijnkeuze. Jouw wijnkaart moet dus een grote verscheidenheid aan mogelijkheden hebben, zowel per glas als per fles. De wijnexperts van VINVIN Wines zijn er voor jou bij elke stap bij het samenstellen van de wijnkaart die waardig is aan jouw wijnbar.

De toegevoegde waarde naar onze klanten

VINVIN Wines unieke service

 • Zorgvuldig geselecteerd wijn portfolio

  VINVIN Wines biedt een tailormade geselecteerd portfolio van zowel kwaliteitswijnen en exclusieve wijnen van “vignerons” evenals een verzameling van hooggewaardeerde allocatie wijnen met een gelimiteerde verkrijgbaarheid. Al deze uitzonderlijke wijnen zijn gekozen op basis van hun puurheid, speciale herkomst en hun smaak.

 • Deskundig wijn & spijsadvies

  Het is bekend dat sterren chefs en sommeliers veel aandacht besteden aan hoe bepaalde wijnen zich verhouden tot de zorgvuldig doordachte gerechten op de kaart. Maar, zoals bij de meeste dingen in het leven, is er altijd een keuze. Onze wijnexperts helpen u graag bij het samenstellen van die perfecte wijnkaart.

 • Tailormade en persoonlijke service

  VINVIN Wines biedt niet alleen een geweldige portfolio van wijnen, maar ook persoonlijke service en knowhow om uw bedrijf te laten groeien. Wij geven ondersteuning, advies en (wijn)trainingen op maat voor restaurants, hotels & bars om jou te helpen een onvergetelijke wijnervaring te creëren voor jouw gasten.

 • Wijnreis experience

  Wij delen graag onze liefde voor exclusieve wijnen met jou. Daarom nodigen wij jou uit om persoonlijk in contact te komen met onze wijnmakers en hun passie te ervaren. Het hele jaar door organiseren wij verschillende bezoeken aan wijnhuizen, van de Bourgogne tot Bordeaux en van de Rioja streek tot Toscane.

Graag jouw wijnen bij ons bestellen?

Word een klant

VinVin expert

Ben jij de eigenaar, bedrijfsleider of sommelier van een (sterren)restaurant, wijnbar of een culinaire hotspot en zou jij graag de mogelijkheden van een partnership met ons willen bespreken? Neem dan contact met ons op via WhatsApp of laat jouw gegevens achter in onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Vragen?

Aarzel niet om je vragen te stellen via

Met ons samenwerken

Vraag een partnership met VINVIN Wines aan

Wil je met ons samenwerken? Vraag een partnership met VINVIN Wines aan door in onderstaand formulier jouw gegevens achter te laten. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.

* verplicht veld
** Je privacy is erg belangrijk voor ons, bekijk onze Privacy beleid en algemene voorwaarden *

“Vanaf het begin hebben wij met tevredenheid zaken gedaan met VINVIN Wines. Niet alleen hun wijnassortiment, maar ook hun kennis, oprechte interesse en passie is ongekend. Met enkele echte juweeltjes, waarvan enkele zeer verrassend en scherp geprijsd, heeft VINVIN Wines mooie en onderscheidende toevoegingen gedaan aan onze gerenommeerde wijnkaart. ‘’

Anton VerschellingRestaurant In Den Doofpot, Leiden