Get to know the Favorite Boxes of VINVIN

VINVIN’S FAVORITES

Leuk dat je via de ZakenGolfVrouw nieuwsbrief naar onze website bent gekomen!

Samen met contemporary artist Pablo Lücker hebben wij een unieke wijn box met 6 flessen ontwikkeld. Onze wijnexperts hebben speciaal voor ZakenGolfVrouw een Favorite box samengesteld met zes wijnen uit Franse topwijngebieden Elzas, Loire en Provence. Geniet van uitgebalanceerde wijnen die perfect samengaan met de lente tempraturen en zonnestralen!

Speciaal voor de ZakenGolfVrouw nieuwsbrief lezers stellen wij onze “VINVestor Box” beschikbaar zonder verzendkosten! Scroll naar beneden, selecteer de VINVestor box en gebruik bij het afrekenen de code “GOLF10”.

2-vaks Favorite box augustus

Samen met de populaire hedendaagse kunstenaar Pablo Lucker hebben we een premium geschenkdoos met 2 flessen ontwikkeld. De juli Favorite Box bestaat uit 2 verschillende exclusieve wijnen uit de topwijngebieden Kamptal en Toscane.
45,00

2-vaks Favorite box juli

Samen met de populaire hedendaagse kunstenaar Pablo Lucker hebben we een premium geschenkdoos met 2 flessen ontwikkeld. De juli Favorite Box bestaat uit 2 verschillende exclusieve wijnen uit de topwijngebieden Kamptal en Toscane.
45,00

Bon Vivant Box

We zijn op een missie. Om meer vreugde in de wereld te brengen. Mensen aanmoedigen om vaker het leven te vieren. Op een stijlvolle en verantwoorde manier. Om te leven als een Bon Vivant!

Samen met de populaire contemporary artist Pablo Lucker hebben we een premium wijn box met 6 flessen ontwikkeld. De Bon Vivant Favorite Box bestaat uit 6 flessen en 6 soorten exclusieve wijnen uit topwijnstreken Pay’s d’Oc en Loire in Frankrijk. Een rijke en minerale Sauvignon Blanc, een frisse en ronde Chardonnay, een fruitige en romige Viognier, een frisse Rosé met tonen van rode bessen, een Merlot met hints van zwart fruit en bramen en een aromatische Pinot Noir.
75,00

Bon Vivant Rose Box

BON VIVANT is een kwaliteits wijnmerk dat je helpt nieuwe herinneringen te creëren terwijl je geniet van goede wijn. Met een uitstekend wijnassortiment van witte en rode wijn en uw eem prachtige champagne, zijn we er zeker van dat je voor ieder moment de geschikte wijn vindt. BON VIVANT was geboren: een wijnmerk met enkel de beste wijnen, geselecteerd in Zuid Europa.

Samen met de populaire contemporary artist Pablo Lucker hebben we een premium wijn box met 6 flessen ontwikkeld. De Bon Vivant Rose box bestaat uit 6 exclusieve wijnen uit het wijngebied Pay’s d’Oc in Frankrijk. De wijn heeft royale rood fruit tonen en kruidige aroma’s in de smaak, is intens verfrissend en heeft een lange afdronk.
52,50

Champagne Taittinger box

Samen met de populaire hedendaagse kunstenaar Pablo Lucker hebben we een premium geschenkdoos met 6 flessen ontwikkeld. De Champagne Taittinger Box bestaat uit twee Brut Reserve, één Prestige Rosé, één Prelude, één City Lights Rosé, één City Lights Nocturne Sec.
289,00

Favorite box juli

Samen met de populaire hedendaagse kunstenaar Pablo Lucker hebben we een premium geschenkdoos met 6 flessen ontwikkeld. De juli Favorite Box bestaat uit 6 verschillende flessen exclusieve wijnen uit topwijngebieden als Toscane, Sancerre, Provence, Rueda en het Veneto gebied.
100,00

Nieuwe wijnen ontdekken met iedere maand een andere Favorite Box

Ons team van wijnexperts is continu op zoek naar de meest exclusieve en kwalitatieve wijnen. Wij stellen onze wijnen graag aan iedereen beschikbaar en daarom bieden wij iedere maand onze Favorite Boxen aan, bestaande uit 6 verschillende premium wijnen uit top wijnregio’s.

De Favorite Boxen zijn perfect als cadeau of natuurlijk om zelf te houden en van te genieten. Ontdek onze Favorite Boxen en vind jouw favoriet!