Wijnliefhebbers

Wat bieden wij aan

Als je avontuurlijk bent ingesteld en graag kwalitatieve en exclusieve wijnen zoekt, dan is VINVIN Wines iets voor jou. Of je nu een wijnliefhebber, private buyer of wijnverzamelaar bent, onze wijnexperts helpen jou graag bij het kiezen uit een selectie van meer dan 300 verfijnde wijnen, evenals een verzameling van hooggewaardeerde allocatie wijnen met een gelimiteerde beschikbaarheid.

wijn liefhebbers

Wijnliefhebbers

Maak indruk op jouw gasten met een gerenommeerde Bordeaux-wijn of geniet van een ontspannen avond met een perfecte Chablis wijn. Onze wijnexperts helpen jou graag met persoonlijk advies voor de wijn spijs combinaties, de bijzondere verhalen achter de wijnen of om gewoon het beste uit uw wijnervaring te halen.

Davide

Private buyers

Als je op zoek bent naar uitzonderlijke rode, witte of mousserende wijnen die niet te vinden zijn in de lokale supermarkten of slijterijen, dan geeft VINVIN Wines jou het allerbeste advies die voldoet aan jouw budget.

Wijn verzamelaars

Wijnverzamelaars

Als het gaat om het verzamelen of investeren in wijnen, ontdek je waarschijnlijk dat je graag meer wilt weten over de verborgen schatten in de wereld van wijn. Het verzamelen of investeren in wijn is niet alleen een kwestie van het kopen van veel flessen. Wij helpen jou in jouw zoektocht en geven advies hoe jij jouw wijncollectie het beste kunt finetunen of uitbreiden.

ONS PREMIUM BOETIEK

Krijg toegang

Word klant door je hier te registreren Vul jouw gegevens in op het formulier en krijg toegang tot onze premium boetiek.

* verplicht veld
** Je privacy is erg belangrijk voor ons, bekijk onze Privacy beleid en algemene voorwaarden *

Vragen?

Aarzel niet om je vragen te stellen via

‘’ In mijn rol als culinair adviseur kijk ik echt uit naar de unieke samenwerking met VINVIN Wines. Het team bestaat uit professionals met een visionaire visie op de wereld van de wijn. Ze bieden een fantastische portolfio van kwaliteitswijnen, die ik graag combineer met enkele van mijn favoriete gerechten. ‘’

Ramon BeukChef-kok, leraar & ondernemer