BON VIVANT

FRANCE

Bij Bon Vivant draait alles om de mediterrane levensstijl en de passie voor lekker eten en wijn. De wijnen zijn gemaakt om het leven te vieren op een stijlvolle en verantwoorde manier, om samen nog meer te genieten van de mooie dingen in het leven.

Wij bieden een smaakvolle, toegankelijke, betaalbare kwaliteitswijn voor elke locatie en gelegenheid in combinatie met een positief gevoel door de naam Bon Vivant. Onze wijnen brengen iets extra’s op tafel: een gevoel van geluk, van feest!

WE ARE

Bon Vivant

Bij Bon Vivant draait alles om de mediterrane levensstijl en de passie voor lekker eten en wijn. Met Bon Vivant bieden wij voor iedere gelegenheid smaakvolle, toegankelijke en betaalbare witte, rode- en rosé kwaliteitswijnen gemaakt van druiven van authentieke en duurzame wijngaarden.

BON VIVANT wijnen zijn breed inzetbaar en worden gemaakt om van te genieten. ”.

Wijnmaken

Onze filosofie

We hebben een missie. Om meer vreugde in de wereld te brengen. Mensen aanmoedigen om het leven vaker te vieren. Op een stijlvolle en verantwoorde manier. Om te leven als een Bon Vivant!

  • Wijnen uit verschillende regio’s

  • Ontdek de mooiste kwaliteiten uit het zuiden van Frankrijk

  • Aandacht voor kwaliteit van wijnstok tot glas

Collectie

Onze wijnen

Voor die memorabele momenten hebben we ons elegante Bon Vivant-assortiment van smaakvolle Met een uitstekend wijnassortiment van witte, rode en roséwijn zijn uw glazen gegarandeerd voor elk moment vol. Toegankelijk en betaalbaar voor elke gelegenheid & locatie.

WITTE WIJN

Bon Vivant Chardonnay

Gemaakt van een selectie van de de beste Chardonnay wijngaarden, dit een goed uitgebalanceerde en elegante stijl van Chardonnay. Met een combinatie van tropisch fruit, witte bloemen en een vleugje eikenhout is deze wijn goed gezelschap voor elke gelegenheid en een breed scala aan voedselcombinaties. De wijn rijpt op zijn droesem met regelmatige bâtonnage voor een intensere smaak en body. Daarnaast rijpt 20% van de wijn rijpt gedurende 6 maanden op Franse eikenvaten voor een evenwichtige balans tussen frisheid en gerijpte houtaroma’s.

Goude kleur met lichte, groene reflecties. Florale aroma’s van witte bloemen en mooie toetsen van honing en ananas. Frisse en volle goudkleurige witte wijn met een aangenaam mondgevoel.

RODE WIJN

Bon Vivant Pinot Noir

Deze rode wijn met rood fruit en wat zoethout in het intens expressieve karakter ontwikkelt zich genereus in de mond en wordt afgerond met zeer toegankelijke en fijne tannines. Het aromatische bouquet overtuigt met aroma’s van donkere kersen en bloemen.

Deze rode wijn met rood fruit en wat zoethout in het intens expressieve karakter ontwikkelt zich genereus in de mond en wordt afgerond met zeer toegankelijke en fijne tannines. Het aromatische bouquet overtuigt met aroma’s van donkere kersen en bloemen.