Speciaal gemaakt voor de echte Bon Vivants

Bon Vivant Rosé

Actie: 5 + 1 gratis!

De BON VIVANT rosé is dé zomerfavoriet van iedere wijnliefhebber. Het is een weerspiegeling van de het terroir in de Languedoc. Door de intense zon worden de druiven intens rijp en ontstaat er een explosie van rood fruit in het glas. De verkoeling van de mediterraanse zee zorgt voor genoeg frisheid in de wijn waardoor hij niet alleen lekker smaakt als aperitief, maar ook de perfecte begeleider is bij zomerse gerechten.

“Deze frisse en licht zalmroze rosé is de zomerfavoriet van iedere wijnliefhebber.”

De proefnotitie

Een frisse en lichte zalmroze rosé, in de geur vind je hints van rode bessen en de kruidigheid van de lokale “garrigue” uit de Languedoc. De wijn heeft royale rood fruit tonen en kruidige aroma’s in de smaak, is intens verfrissend en heeft een lange afdronk. Ideaal in combinatie met bijvoorbeeld een tonijnsteak, gazpacho, mediterraanse tapas, of gewoon per glas als aperitief.

Uniek vinificatie proces

De BON VIVANT rosé wordt volgens de klassieke unieke rosé methode gemaakt. Enkel de beste druiven worden geselecteerd en worden direct geperst onder een lage druk, om zoveel mogelijk van de mooie aroma’s te behouden. De korte inweking met de schilletjes zorgt voor de lichte zalmrozé kleur en na een gekoelde vergisting op RVS tanks is het resultaat een smaakvolle sappige rosé: klaar om van te genieten.

VINVIN’S Favorites

Ontdek nu ook onze andere Favorite Boxen. Ons team van wijnexperts stelt iedere maand met veel zorgvuldigheid een nieuwe exclusieve Favorite Box samen. Daarin zitten 6 heerlijke wijnen uit top wijnregio’s verzameld. Onze selecties worden iedere maand afgestemd op het seizoen.