Get to know the Favorite Boxes of VINVIN

VINVIN’S FAVORITES

Leuk dat je via FHM Magazine naar onze website bent gekomen!

Samen met contemporary artist Pablo Lücker hebben wij een unieke wijn box met 6 flessen ontwikkeld. Onze wijnexperts hebben speciaal voor FHM een Favorite box samengesteld met zes wijnen uit Franse topwijngebieden Elzas, Loire en Provence. Geniet van uitgebalanceerde wijnen die perfect samengaan met de lente tempraturen en zonnestralen!

Speciaal voor de FHM lezers stellen wij onze “VINVestor Box” beschikbaar zonder verzendkosten! Scroll naar beneden, selecteer de VINVestor box en gebruik bij het afrekenen de code “FHM10”.

2-vaks Kennismakings Favorite Box

Wat ontzettend leuk dat je interesse hebt in de Kennismakings Favorite Boxen van VINVIN Wines! Deze exclusieve boxen zijn speciaal samengesteld voor nieuwsgierige wijnliefhebbers zoals jij, die graag ons diverse wijnaanbod willen ontdekken. De 2-vaks box bevat twee heerlijke wijnen uit de Elzas en de Rioja voor slechts 45 euro, exclusief een bedrag van 7,50 euro voor verzending.
45,00

6-vaks Kennismakings Favorite Box

Wat ontzettend leuk dat je interesse hebt in de Kennismakings Favorite Boxen van VINVIN Wines! Deze exclusieve boxen zijn speciaal samengesteld voor nieuwsgierige wijnliefhebbers zoals jij, die graag ons diverse wijnaanbod willen ontdekken. De 6-vaks box biedt zes verfijnde wijnen, die onder andere komen uit Piemonte, Loire en het Kamptal gebied, en is verkrijgbaar voor slechts 100 euro, exclusief 7,50 euro verzendkosten.
100,00

April Favorite Box 2 vaks

Samen met de populaire hedendaagse kunstenaar Pablo Lucker hebben we een premium geschenkdoos met 2 flessen ontwikkeld. De April Favorite Box bestaat uit twee verschillende  exclusieve wijnen uit de topwijngebieden Côtes de Provence en de Rhône.
45,00

April Favorite Box 6 vaks

Samen met de populaire hedendaagse kunstenaar Pablo Lucker hebben we een premium geschenkdoos met 6 flessen ontwikkeld. De April Favorite Box bestaat uit 6 verschillende exclusieve wijnen uit de topwijngebieden Ribera del Duero, de Rhône, Côtes de Provence, de Languedoc en Piemonte.
107,50

Februari Favorite Box 2 vaks

Samen met de populaire hedendaagse kunstenaar Pablo Lucker hebben we een premium geschenkdoos met 2 flessen ontwikkeld. De Februari Favorite Box bestaat uit twee verschillende  exclusieve wijnen uit de topwijngebieden Marche (Italië) en Bordeaux (Frankrijk).
45,00

Februari Favorite Box 6 vaks

Samen met de populaire hedendaagse kunstenaar Pablo Lucker hebben we een premium geschenkdoos met 6 flessen ontwikkeld. De Februari Favorite Box bestaat uit 6 verschillende  exclusieve wijnen uit de topwijngebieden Bordeaux, Toscane, de Rioja, Piemonte, Marche en de Beaujolais.
107,50

Nieuwe wijnen ontdekken met iedere maand een andere Favorite Box

Ons team van wijnexperts is continu op zoek naar de meest exclusieve en kwalitatieve wijnen. Wij stellen onze wijnen graag aan iedereen beschikbaar en daarom bieden wij iedere maand onze Favorite Boxen aan, bestaande uit 6 verschillende premium wijnen uit top wijnregio’s.

De Favorite Boxen zijn perfect als cadeau of natuurlijk om zelf te houden en van te genieten. Ontdek onze Favorite Boxen en vind jouw favoriet!