BON VIVANT

FRANCE

Bij Bon Vivant draait alles om de mediterrane levensstijl en de passie voor lekker eten en wijn. Bon Vivant biedt wijnen die de ontspannen, eenvoudige en spontane sfeer van de beste wijnstreken weerspiegelen.

Met Bon Vivant bieden wij voor iedere gelegenheid een smaakvolle, toegankelijke en betaalbare kwaliteitswijn. Wijnen die gemaakt zijn om het leven te vieren en iets extra’s brengen, om samen nog meer te genieten van de mooie dingen in het leven.

WIJ ZIJN

Bon Vivant

Wij zijn er voor alle levensgenieters in de wereld die net als wij geloven dat het leven gevierd moet worden en dat je er met volle teugen van moet genieten. Met Bon Vivant willen we je laten genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft en het daar samen met vrienden en geliefden van te nemen. We creëren, verzamelen en koesteren die speciale momenten waarop we ons “free, alive &  kicking” voelen.

Voor die memorabele momenten hebben we ons elegante Bon Vivant portfolio samengesteld met smaakvolle rode, rosé- en witte kwaliteitswijnen, gemaakt van druiven van authentieke en duurzame wijngaarden. Toegankelijk, betaalbaar en hoge kwaliteitswijn voor iedere gelegenheid.

BON VIVANT wijnen zijn breed inzetbaar en worden gemaakt om van te genieten. ”.

Wijnmaken

Onze filosofie

We zijn op een missie. Om meer vreugde in de wereld te brengen. Mensen aanmoedigen om vaker het leven te vieren. Op een stijlvolle en verantwoorde manier. Om te leven als een Bon Vivant!

  • Wijnen uit verschillende regio’s

  • Ontdek de mooiste smaakstijlen van diverse druivenrassen

  • Aandacht voor kwaliteit van wijnstok tot glas

Collectie

Onze wijnen

Voor die memorabele momenten hebben we ons elegante Bon Vivant portfolio samengesteld met smaakvolle wijnstijlen van meerdere witte, rode en roséwijnen van klassieke druivenrassen, voor ieder wat wils. Toegankelijk, betaalbaar en hoge kwaliteitswijn voor iedere gelegenheid.

WITTE WIJN

Bon Vivant Chardonnay

Gemaakt van een selectie van de de beste Chardonnay wijngaarden, dit een goed uitgebalanceerde en elegante stijl van Chardonnay. Met een combinatie van tropisch fruit, witte bloemen en een vleugje eikenhout is deze wijn goed gezelschap voor elke gelegenheid en een breed scala aan voedselcombinaties. De wijn rijpt op zijn droesem met regelmatige bâtonnage voor een intensere smaak en body. Daarnaast rijpt 20% van de wijn rijpt gedurende 6 maanden op Franse eikenvaten voor een evenwichtige balans tussen frisheid en gerijpte houtaroma’s.

Goude kleur met lichte, groene reflecties. Florale aroma’s van witte bloemen en mooie toetsen van honing en ananas. Frisse en volle goudkleurige witte wijn met een aangenaam mondgevoel.

RODE WIJN

Bon Vivant Pinot Noir

Deze rode wijn met rood fruit en wat zoethout in het intens expressieve karakter ontwikkelt zich genereus in de mond en wordt afgerond met zeer toegankelijke en fijne tannines. Het aromatische bouquet overtuigt met aroma’s van donkere kersen en bloemen.

Deze rode wijn met rood fruit en wat zoethout in het intens expressieve karakter ontwikkelt zich genereus in de mond en wordt afgerond met zeer toegankelijke en fijne tannines. Het aromatische bouquet overtuigt met aroma’s van donkere kersen en bloemen.