BON VIVANT

FRANCE

When four friends came together, they found their communal ground in the same way of living. They could all agree that a lot of moments are worth celebrating and life is more about the great times accompanied by a full glass.

Adopting the BON VIVANT life means living for the places and faces to never forget and memories for a lifetime to come. And who can say no to that, right?

While looking into their new venture they took to the south European philosophy and decided celebrating is the only way to go. And BON VIVANT wines were born, a quality wine brand that got you covered on all your wine needs.

The best kind of life

Bon Vivant

BON VIVANT is een kwaliteits wijnmerk dat je helpt nieuwe herinneringen te creëren terwijl je geniet van goede wijn. Met een uitstekend wijnassortiment van witte en rode wijnen, zijn we er zeker van dat je voor ieder moment de geschikte wijn vindt. Met de wijnen van BON VIVANT wordt werkelijk iedere gelegenheid een reden om te proosten en het leven te vieren.

BON VIVANT wijnen zijn breed inzetbaar en worden gemaakt om van te genieten. ”.

Wijnmaken

Onze filosofie

Met een uitstekend wijnassortiment van witte en rode wijn en uw eem prachtige champagne, zijn we er zeker van dat je voor ieder moment de geschikte wijn vindt. BON VIVANT was geboren: een wijnmerk met enkel de beste wijnen, geselecteerd in Zuid Europa.

  • Wijnen uit verschillende regio’s

  • Ontdek de mooiste kwaliteiten uit het zuiden van Frankrijk

  • Aandacht voor kwaliteit van wijnstok tot glas

Collectie

Onze wijnen

Focussen op leven in het heden, vooruitkijken naar de toekomst en over onze schouders terugkijken op alles wat we al hebben bereikt. Genieten van het leven Met een uitstekend wijnassortiment van witte en rode wijn zijn we er zeker van dat je voor ieder moment de geschikte wijn vindt. Er zijn veel momenten in het leven de moeite waard om gevierd te worden en daar hoort een mooi glas wijn bij.

WITTE WIJN

Bon Vivant Chardonnay

Gemaakt van een selectie van de de beste Chardonnay wijngaarden, dit een goed uitgebalanceerde en elegante stijl van Chardonnay. Met een combinatie van tropisch fruit, witte bloemen en een vleugje eikenhout is deze wijn goed gezelschap voor elke gelegenheid en een breed scala aan voedselcombinaties. De wijn rijpt op zijn droesem met regelmatige bâtonnage voor een intensere smaak en body. Daarnaast rijpt 20% van de wijn rijpt gedurende 6 maanden op Franse eikenvaten voor een evenwichtige balans tussen frisheid en gerijpte houtaroma’s.

Goude kleur met lichte, groene reflecties. Florale aroma’s van witte bloemen en mooie toetsen van honing en ananas. Frisse en volle goudkleurige witte wijn met een aangenaam mondgevoel.

RODE WIJN

Bon Vivant Pinot Noir

Deze rode wijn met rood fruit en wat zoethout in het intens expressieve karakter ontwikkelt zich genereus in de mond en wordt afgerond met zeer toegankelijke en fijne tannines. Het aromatische bouquet overtuigt met aroma’s van donkere kersen en bloemen.

Deze rode wijn met rood fruit en wat zoethout in het intens expressieve karakter ontwikkelt zich genereus in de mond en wordt afgerond met zeer toegankelijke en fijne tannines. Het aromatische bouquet overtuigt met aroma’s van donkere kersen en bloemen.