VINVIN Wines

Favorite Box Mei

De lente mag dan wat laat op gang komen, maar dat heeft ons er niet van weerhouden om 6 wijnen te selecteren die alsnog het lente gevoel in huis halen!

Voor de maand mei hebben wij o.a. 2 wijnen geselecteerd van 1 van de meest vooraanstaande wijnmakers uit de Loire; Pascal Jolivet. Geniet van zijn elegante Sauvignon Blanc uit de Touraine of zijn Pinot Noir die door zijn fruitigheid heerlijk is om ook licht gekoeld te drinken!

Naast de 2 wijnen van Pascal Jolivet hebben wij ook een Bourgogne Chardonnay, van wijngaarden aangrenzend aan de Meursault, van Xavier Monnot toegevoegd en een houtgelagerde Verdejo uit de Rueda van het wijnhuis Valdecuevas!

Verder hebben wij ook nog een rosé wijn van Podere San Cristoforo toegevoegd waarvan er 2.000 flessen in totaal zijn geproduceerd. De PINK rosé is gemaakt van 100% Sangiovese druiven en is een lust om te drinken tijdens een zonnige lentedag.

Last but not least zijn wij verheugd om 1 van onze Bordeaux wijnen te presenteren die wij onlangs hebben toegevoegd aan onze portfolio: de Château la Mission, Lalande Pomerol. Deze wijn komt van een klein eigendom van 2 hectare die behoort aan de familie Garde-Lasserre. Verwacht een rijke concentratie van rijp, fris fruit dat aan de smaak een zijdezacht mondgevoel geeft.

In de “Favorite Box May” hebben wij een kaartje met een QR code toegevoegd die toegang geeft tot unieke video’s van 3 “Winefluencers” die hun toelichting geven op 3 geselecteerde wijnen.