Get to know VINVIN Wines

VINVIN Wines X ZakenGolfVrouw

Leuk dat je via ZakenGolfvrouw naar onze website bent gekomen!

VINVIN Wines biedt met passie, toewijding en expertise een exclusieve portfolio met unieke kwaliteitswijnen in het midden- en topsegment van gevestigde authentieke en ook opkomende wijnhuizen voor de wijnliefhebber, restaurants en wijnbars. Wij bieden ook Exclusive Memberships voor nog meer voordelen zoals toegang tot speciale en hooggewaardeerde allocatie wijnen en je eigen persoonlijke wijn consultant. Op deze pagina vind je meer informatie over onze Favorite Boxen.

Onze favoriet

Favorite Box: VINVestor box

Samen met de populaire contemporary artist Pablo Lucker hebben we een premium wijn box met 6 flessen ontwikkeld. De VINVestor Favorite Box bestaat uit 6 verschillende exclusieve wijnen van onze “VINVestors” en wijnmakers Pascal Jolivet, Famille Hugel en Chateau la Tour de l’Évéque.

Voor meer informatie over de wijnen en het toepassen van de unieke kortingscode klik op de link! 

2-vaks Kennismakings Favorite Box

Wat ontzettend leuk dat je interesse hebt in de Kennismakings Favorite Boxen van VINVIN Wines! Deze exclusieve boxen zijn speciaal samengesteld voor nieuwsgierige wijnliefhebbers zoals jij, die graag ons diverse wijnaanbod willen ontdekken. De 2-vaks box bevat twee heerlijke wijnen uit de Elzas en de Rioja voor slechts 45 euro, exclusief een bedrag van 7,50 euro voor verzending.
45,00

6-vaks Kennismakings Favorite Box

Wat ontzettend leuk dat je interesse hebt in de Kennismakings Favorite Boxen van VINVIN Wines! Deze exclusieve boxen zijn speciaal samengesteld voor nieuwsgierige wijnliefhebbers zoals jij, die graag ons diverse wijnaanbod willen ontdekken. De 6-vaks box biedt zes verfijnde wijnen, die onder andere komen uit Piemonte, Loire en het Kamptal gebied, en is verkrijgbaar voor slechts 100 euro, exclusief 7,50 euro verzendkosten.
100,00

April Favorite Box 2 vaks

Samen met de populaire hedendaagse kunstenaar Pablo Lucker hebben we een premium geschenkdoos met 2 flessen ontwikkeld. De April Favorite Box bestaat uit twee verschillende  exclusieve wijnen uit de topwijngebieden Côtes de Provence en de Rhône.
45,00

April Favorite Box 6 vaks

Samen met de populaire hedendaagse kunstenaar Pablo Lucker hebben we een premium geschenkdoos met 6 flessen ontwikkeld. De April Favorite Box bestaat uit 6 verschillende exclusieve wijnen uit de topwijngebieden Ribera del Duero, de Rhône, Côtes de Provence, de Languedoc en Piemonte.
107,50

Februari Favorite Box 2 vaks

Samen met de populaire hedendaagse kunstenaar Pablo Lucker hebben we een premium geschenkdoos met 2 flessen ontwikkeld. De Februari Favorite Box bestaat uit twee verschillende  exclusieve wijnen uit de topwijngebieden Marche (Italië) en Bordeaux (Frankrijk).
45,00

Februari Favorite Box 6 vaks

Samen met de populaire hedendaagse kunstenaar Pablo Lucker hebben we een premium geschenkdoos met 6 flessen ontwikkeld. De Februari Favorite Box bestaat uit 6 verschillende  exclusieve wijnen uit de topwijngebieden Bordeaux, Toscane, de Rioja, Piemonte, Marche en de Beaujolais.
107,50

Nieuwe wijnen ontdekken met iedere maand een andere Favorite Box

Ons team van wijnexperts is continu op zoek naar de meest exclusieve en kwalitatieve wijnen. Wij stellen onze wijnen graag aan iedereen beschikbaar en daarom bieden wij iedere maand onze Favorite Boxen aan, bestaande uit 6 verschillende premium wijnen uit top wijnregio’s.

De Favorite Boxen zijn perfect als cadeau of natuurlijk om zelf te houden en van te genieten. Ontdek onze Favorite Boxen en vind jouw favoriet!