VINVIN, let’s change the world of wine.

EXCLUSIEVE WIJNEN EN CHAMPAGNES VOOR DE WIJNLIEFHEBBER, PRIVATE BUYER EN HORECA+ TUSSENHANDEL

Maak vrijblijvend je eigen account aan door te klikken op “klant worden” en zie direct de prijzen van de wijnen en champagnes in onze shop.

Ons professionele team van wijnexperts biedt een zorgvuldig geselecteerd portfolio van zowel kwalitatieve wijnen van authentieke & opkomende wijnhuizen als de meest exclusieve wijnen van “vignerons” voor wijnliefhebbers, private buyers, wijnverzamelaars en de horeca (restaurants & wijnbars) + tussenhandel. Bezoek onze boetiek en wij laten u kennismaken met wijngebieden die buiten de gebaande paden liggen en delen graag meer dan 300 uitzonderlijke wijnen met jou. Wij geloven dat passie en de bijzondere verhalen de wijnen echt uitzonderlijk maken.

Word klant van VINVIN Wines
Our exclusive wines
Our exclusive portfolio of wines
 • 8
  Wijn
  experts
 • 34
  VINvestors and
  VINadvocates
 • 18
  Wijn
  producenten
 • 300
  Exclusieve
  wijnen
Gamechangers in wine
Scroll down

VINVIN Wines maakt graag het verschil

Jouw voordelen

Bij VINVIN Wines staat de klantbeleving centraal. Daarom proberen wij zo innovatief mogelijk te zijn in onze aanpak, door zo gepersonaliseerd mogelijk te werk te gaan en originele plus exclusieve services aan te bieden die ons onderscheiden.
Passie, commitment en expertise - dat maakt ons de perfecte partner voor elk wijnproject. Ons team heeft meer dan 30 wijnoogsten aan ervaring op het gebied van inkoop, portfoliomanagement, marketing, brand management en sales in de wereld van wijn.
Ons team van wijnexperts selecteert zorgvuldig en persoonlijk de beste wijnen ter wereld. Onze missie: een kwalitatieve collectie en een exclusief members platform, zodat jij op je gemak kunt genieten van de beste wijnen die de wereld te bieden heeft.
Wijn is een persoonlijke beleving of reis: er is geen goed of fout. Het is echter niet altijd makkelijk om de wijn te vinden die bij jouw palet of smaakprofiel past. Daarom hebben wij meerdere wijnexperts beschikbaar voor het beste en persoonlijke advies.

Wie wij zijn

Onze Game Changers

Onze wijnexperts Corinne & Marcel met meer dan 30 oogstjaren aan ervaring op het gebied van inkoop, portfolio management, marketing, brand management en verkoop in de wereld van wijn hebben hun krachten gebundeld met Frank, een ondernemer ‘pur sang’ met evenveel jaren ervaring in netwerken, business development, strategische partnerships en succesvolle ondernemingen.

Met passie, toewijding en expertise bieden wij jou een prachtig portfolio van voortreffelijke wijnen van producenten over de hele wereld. In samenwerking met ons team van VINvestors en VINadvocates is het onze missie om blijvend te innoveren en jou de ultieme ervaring te bieden.

who we are

Schrijf je in en wordt

VINVIN Wines klant

VINVIN Wines biedt haar exclusive members toegang tot exclusieve wijnevenementen op prachtige locaties. Idyllische wijngaarden, een privé-villa in het hart van de Champagnestreek, een prachtige kunstgalerij die geopend is. Voor de meest perfecte gastronomische en wijn ervaringen.

Onze premium boetiek

Krijg toegang

Word klant door je hier te registreren Vul uw gegevens in op het formulier en krijg toegang tot onze premium boetiek.

Je privacy is erg belangrijk voor ons, bekijk onze Privacy beleid en algemene voorwaarden *

“As game changers, we’re never satisfied with the ordinary. That’s why we want to create, improve and innovate the world of wine —from the vineyard to your glass.”

UNIEKE VOORDELEN VAN DE

VINVIN Wines Exclusive Membership

Word lid van de club en profiteer van onze VINVIN exclusieve lidmaatschapsvoordelen. Wij bieden u toegang tot een exclusieve portfolio van meer dan 300 exclusieve wijnen, evenals de voorintekening op hooggewaardeerde allocatie wijnen met een gelimiteerde verkrijgbaarheid. En omdat een bijzondere wijnreis nooit helemaal compleet is, uw eigen persoonlijke wijn adviseur en uitnodigingen voor onze meest prestigieuze wijnevenementen. EXCLUSIEF LID WORDEN VAN VINVIN

Een inzicht in onze

Wijnhuizen & Collecties

VINVIN Wines biedt een zorgvuldig geselecteerd portfolio van zowel hoogwaardige wijnen van authentieke & opkomende wijnhuizen als de meest exclusieve wijnen. We houden ervan om wijngebieden te ontdekken die buiten de gebaande paden liggen en delen meer dan 200 uitzonderlijke wijnen met u.

Let’s talk about wine

Neem contact op met onze wijnexperts

VinVin expert

Wij houden van wijn en wij houden ervan om onze kennis en liefde hiervan te delen. Dus als je hulp nodig hebt of advies op maat op basis van je persoonlijke smaakprofiel, aarzel dan niet om contact op te nemen met 1 van onze wijnexperts!

1