Ontdek onze

Wijncollectie

VINVIN Wines biedt een zorgvuldig geselecteerd portfolio van zowel hoogwaardige wijnen van authentieke & opkomende wijnhuizen als de meest exclusieve wijnen. We houden ervan om wijngebieden te ontdekken die buiten de gebaande paden liggen en delen meer danr 300 uitzonderlijke wijnen met u.

Marc Hébrart

Frankrijk, Champagne

Marc Hébrart

Achter het dorp Mareuil sur Aÿ, direct onder de wijngaarden, staat een steile kalkstenen rots als sterk symbool van het unieke terroir dat het fundament vormt van wat de grootste premier cru van allemaal is.

Bouby & Fils

Frankrijk, Champagne

Bouby & Fils

BOUBY champagne werd in 1919 opgericht door François Bouby en is al vier generaties lang een familiebedrijf. In 1992 namen kleinzoon Bernard en zijn vrouw Nadine het familiebedrijf over en besloten hun eerste fles te verkopen onder het merk BOUBY-LEGOUGE. Na 10 jaar als Cellar-Master voor een Champagnehuis, kwam hun zoon Jérôme erbij en creëerde het nieuwe merk: BOUBY & Fils.

Domaine d’Henri

Frankrijk, Chablis

Domaine d’Henri

De oorsprong van de wijnbouw van de Laroche-familie is diep geworteld in het terroir van de Chablis en kan door verschillende generaties heen worden gevonden. De wijngaarden liggen op de Kimmeridgiane-laag van klei-kalkbodems. De combinatie van deze bodems en het continentale klimaat van Chablis resulteert in een unieke minerale, kalkachtige uitdrukking van de Chardonnay-druif.

Domaine Xavier Monnot

Frankrijk, -

Domaine Xavier Monnot

Xavier Monnot is één van de meest gewaardeerde namen aan de Côte de Beaune met wijngaardpercelen die zich uitstrekken van Beaune tot Maranges en heeft een familie-wijnbouw historie van zes generaties..

Domaine Virgile Lignier-Michelot

Frankrijk, Burgundy

Domaine Virgile Lignier-Michelot

De familie Lignier heeft haar roots in het dorp Morey-Saint-Denis en bezit enkele van de allerbeste wijngaarden in dit dorp en in twee naburige dorpen; Chambolle Musigny en Gevrey Chambertin.

Jean-Pierre Moueix

Frankrijk, Bordeaux

Jean-Pierre Moueix

Het wijnhuis, die sinds 1937 door de familie wordt gerund, is internationaal bekend geworden - een keurmerk voor de topwijnen van Bordeaux. Vandaag de dag is het ook de eigenaar en producent van verschillende prestigieuze crus, waaronder Château La Fleur-Pétrus, Château Trotanoy en Château Hosanna in Pomerol; Château Bélair-Monange Premier Grand Cru Classé in Saint-Émilion; en, in Napa Valley, Californië, Dominus Estate en Ulysses

Famille Hugel

Frankrijk, Alsace

Famille Hugel

Al meer dan 380 jaar en 13 generaties... Hugel is een naam die synoniem is met Elzas. Het door Hans Ulrich Hugel in 1639 in Riquewihr opgerichte familiebedrijf, waarvan de initialen nog steeds op het familiewapen staan, staat vandaag de dag bekend als een van de belangrijkste familiebedrijven in de wijnwereld. De wijngaarden van de familie Hugel beslaan meer dan 30 hectare in Riquewihr, waarvan bijna de helft in het Grand Cru-gebied ligt. De Hugel familie staat voor passie, kwaliteit en consistentie; waarden die het authentieke wijnhuis beroemd hebben gemaakt over de hele wereld met haar beroemde flessen met het opvallende gele label. De Hugels worden vaak aangeduid als de ambassadeurs van de Elzas wijn.

Pascal Jolivet

Frankrijk, Loire

Pascal Jolivet

Het wijnhuis van Pascal Jolivet werd in 1987 opgericht en is een van de meest dynamische domeinen in de Franse Loire vallei. Het domein is gevestigd in Sancerre en bezit meer dan 120 hectare aan eersteklas wijngaarden, verspreid over de appelaties Sancerre en Pouilly-Fumé.

Château la Tour de l’Evêque

Frankrijk, Provence

Château la Tour de l’Evêque

Een wijngaard in het hart van de Provence. De familie Sumeire, die sinds 1933 eigenaar is van het landgoed Font-Freye, heeft dit grote landgoed in de buurt van Pierrefeu, binnen de Var, in 1958 aangekocht. Vroeger was het de zomerresidentie van de aartsbisschoppen van Toulon, de wijngaard is omgeven door de heuvels van de Maures.

Cordero di Montezemolo

Italië, Piedmont

Cordero di Montezemolo

Cordero di Montezemolo, gelegen in het stadje La Morra in het hart van de appellatie, is een van de meest gerenommeerde en beroemde huizen van Barolo. Cordero di Montezemolo is een van de weinige wijnhuizen die aaneengesloten wijngaarden bezit in Barolo, 51 hectare. Het landgoed (Monfalletto) heeft 28 hectare beplant met wijnstokken waaronder een amfitheater op het zuidoosten en zuidwesten, beplant met Nebbiolo voor de productie van Barolo. Dolcetto, Barbera en Arneis staan aangeplant aan de noordelijke kant van de heuvel en kleinere hoeveelheden Chardonnay en Barbera staan in de lager gelegen wijngaarden.

Fattoria dei Barbi

Italië, Tuscany

Fattoria dei Barbi

Fattoria dei Barbi is een van de slechts vijf landgoederen in Montalcino die al meer dan 100 jaar onafgebroken in bedrijf zijn. De Colombini-familie stichtte het prestigieuze landgoed in 1790. Vandaag de dag strekt het zich uit over 306 hectare (ongeveer 757 hectare) in Montalcino en Scansano. d. De familie hielp de reputatie van Brunello di Montalcino op te bouwen als een wijn van grote kwaliteit en prestige wereldwijd.

Podere San Cristoforo

Italië, Tuscany

Podere San Cristoforo

Podere San Cristoforo werd in 1901 gesticht door een familie van landbouwers die dit land zorgvuldig selecteerde vanwege de ideale omstandigheden voor de wijnbouw: de frisse en steenachtige bodem van de wijngaarden - het resultaat van de mineraalhoudende heuvels van Gavorrano - en de constante zeewind zijn van cruciaal belang voor de gezonde rijping van de druiven. Vandaag de dag is de wijngaard eigendom van de beroemde wijnmaker Lorenzo Zonin.

Tenuta di Ghizzano

Italië, Tuscany

Tenuta di Ghizzano

Ghizzano is een historisch huis in Toscane, diep in de glooiende heuvels tussen de stad Pisa en de middeleeuwse stad San Gimignano. Dichtbij de Middellandse Zee om te genieten van de milde zeebries en zonder extreme temperaturen of een grote kans op voorjaarsvorst.

Alvaro Palacios – Grandes Vinos Clásicos

Spanje, Rioja

Alvaro Palacios – Grandes Vinos Clásicos

Alvaro Palacios, wiens familie het gerespecteerde Palacios Remondo van Rioja bezit, wordt beschouwd als de belangrijkste man van de Spaanse wijnbouwrevolutie van de jaren '80. Hij bezit momenteel een 'klein wijnkoninkrijk' en produceert enkele van de beste wijnen uit zijn drie bodega's - in Rioja, in Priorat en in Bierzo - onder de naam "Grandes Vinos Clásicos".

Viñedos y Bodegas Sierra Cantabria

Spanje, Rioja

Viñedos y Bodegas Sierra Cantabria

Sinds 1870, een periode van vijf generaties, heeft de familie Eguren zich toegelegd op de de productie en rijping van de beste wijnen van La Rioja. Tot hun meest iconische wijnen behoren Amancio, El Bosque en Sierra Cantabria Colección Privada, samen met Organza wit en Sierra Cantabria Cuvée rood.

Valdecuevas

Spanje, Rueda

Valdecuevas

De wijngaarden van Valdecuevas liggen in het hart van de Rueda appelatie op 770 meter boven de zeespiegel. Hier wordt de inheemse "Verdejo" druif met speciale en bijzondere zorg behandeld om de maximale expressie van deze variëteit in haar best tot uiting te laten komen.

Weingut Högl

Oostenrijk, Wachau

Weingut Högl

Het landgoed van Högl ligt aan de westelijke rand van de beroemde Oostenrijkse Wachau, waar de steile Spitzer Graben uitmondt in het Waldviertel, gekenmerkt door extreme geologische en klimatologische omstandigheden.

Tesselaarsdal

Zuid Afrika, Hemel & Aarde Ridge

Tesselaarsdal

One region in South Africa is especially suitable for lighter, more elegant styles; Hemel-en-Aarde, home of the renowned Hamilton Russell winery. Its Anthony Hamilton Russell’s protégé, Berene Sauls who stands at the top here with her delicate Tesselaarsdal Pinot Noir and Chardonnay.

Zalto Denk’art

Oostenrijk, Wachau

Zalto Denk’art

19