Discover our

Wine collection

VINVIN offers you a carefully selected portfolio of both high-quality wines from wineries and the most exclusive wines from vignerons. We love to explore wine regions that are off the beaten track and share over 300 exceptional wines with you.

Champagne Taittinger

Frankrijk, Champagne

Champagne Taittinger

Het in 1734 opgerichte champagnehuis werd in 1932 overgenomen door Pierre Taittinger en draagt sindsdien de wereldberoemde naam. Champagne Taittinger behoort tot de ‘Grandes Marques’’ van de Champagnestreek en wordt inmiddels verkocht in meer dan 130 landen.

Marc Hébrart

Frankrijk, Champagne

Marc Hébrart

Achter het dorp Mareuil sur Aÿ, direct onder de wijngaarden, staat een steile kalkstenen rots als sterk symbool van het unieke terroir dat het fundament vormt van wat de grootste premier cru van allemaal is.

Bouby & Fils

Frankrijk, Champagne

Bouby & Fils

BOUBY champagne werd in 1919 opgericht door François Bouby en is al vier generaties lang een familiebedrijf. In 1992 namen kleinzoon Bernard en zijn vrouw Nadine het familiebedrijf over en besloten hun eerste fles te verkopen onder het merk BOUBY-LEGOUGE. Na 10 jaar als Cellar-Master voor een Champagnehuis, kwam hun zoon Jérôme erbij en creëerde het nieuwe merk: BOUBY & Fils.

Albert Bichot

Frankrijk, Burgundy

Albert Bichot

Het familie wijnhuis Bichot is één van de meest invloedrijke producenten in de Bourgogne. Ze vestigden zich er in 1350 en nu is het uitgegroeid tot meer dan 100 hectare wijngaarden verdeeld over 6 landgoederen op elk uniek domein. Onder leiding van de nieuwe generatie is het volledig gerenoveerd en geconserveerd, waardoor het de beste wijnen ter wereld kan produceren.

Domaine Virgile Lignier-Michelot

Frankrijk, Burgundy

Domaine Virgile Lignier-Michelot

De familie Lignier heeft haar roots in het dorp Morey-Saint-Denis en bezit enkele van de allerbeste wijngaarden in dit dorp en in twee naburige dorpen; Chambolle Musigny en Gevrey Chambertin.

Maison Géraldine Louise

Frankrijk, Burgundy

Maison Géraldine Louise

Wijnkunstenaar Géraldine Louise is een dappere, enthousiaste en sprankelende vrouw die met veel knowhow topcuvées maakt in Bourgondië. Het wijnhuis is gelegen in het middeleeuwse dorpje Rosey, aan de rand van Côte Chalonnaise.

Domaine David Bienfait

Frankrijk, Burgundy

Domaine David Bienfait

De wijngaarden van David Bienfait liggen in de zuidelijke regio van Bourgogne Verspreid over ongeveer 6 hectare, bevinden de wijngaarden zich op prachtige terroirs rond de stad Bussières en produceren ze 3 klassieke wijnen binnen de appellations Mâcon-Villages, Saint-Véran en Pouilly Fuissé.

Jean-Pierre Moueix

Frankrijk, Bordeaux

Jean-Pierre Moueix

Het wijnhuis, die sinds 1937 door de familie wordt gerund, is internationaal bekend geworden - een keurmerk voor de topwijnen van Bordeaux. Vandaag de dag is het ook de eigenaar en producent van verschillende prestigieuze crus, waaronder Château La Fleur-Pétrus, Château Trotanoy en Château Hosanna in Pomerol; Château Bélair-Monange Premier Grand Cru Classé in Saint-Émilion; en, in Napa Valley, Californië, Dominus Estate en Ulysses

Château la Nerthe

Frankrijk, Rhône

Château la Nerthe

Al meer dan 5 eeuwen lang maakt Château La Nerthe klassieke, terroir gedreven wijnen uit het hart van Châteauneuf du Pape. Met meer dan 96 hectaren zijn de wijngaarden een mosaic van alle unieke terroir en bodemsoorten die de regio te bieden heeft.

Château la Tour de l’Evêque

Frankrijk, Provence

Château la Tour de l’Evêque

Een wijngaard in het hart van de Provence. De familie Sumeire, die sinds 1933 eigenaar is van het landgoed Font-Freye, heeft dit grote landgoed in de buurt van Pierrefeu, binnen de Var, in 1958 aangekocht. Vroeger was het de zomerresidentie van de aartsbisschoppen van Toulon, de wijngaard is omgeven door de heuvels van de Maures.

Bon Vivant

Frankrijk, Languedoc

Bon Vivant

We zijn op een missie. Om meer vreugde in de wereld te brengen. Mensen aanmoedigen om vaker het leven te vieren. Op een stijlvolle en verantwoorde manier. Om te leven als een Bon Vivant!

Cordero di Montezemolo

Italië, Piedmont

Cordero di Montezemolo

Located in the town of La Morra in the heart of the appellation, the Cordero family’s farm is one of Barolo’s most renowned and revered. Cordero di Montezemolo is one of just a handful of wineries to own contiguous vineyards in Barolo, where the majority of producers make wines from a patchwork of growing sites. Het landgoed (Monfalletto) heeft 28 hectare beplant met wijnstokken waaronder een amfitheater op het zuidoosten en zuidwesten, beplant met Nebbiolo voor de productie van Barolo. Dolcetto, Barbera en Arneis staan aangeplant aan de noordelijke kant van de heuvel en kleinere hoeveelheden Chardonnay en Barbera staan in de lager gelegen wijngaarden. In 1965 kocht de familie Cordero twee hectare in de Villero cru, een van de meest begeerde wijngaarden van Barolo. Daar maken zij hun icoon wijn, Barolo Enrico VI. In totaal bezit en maakt de familie wijn van 51 hectare grond, allemaal eigendom van en beheerd door de familie. Sinds 2013 bewerkt de familie al haar wijngaarden volgens biologische richtlijnen - er worden geen onkruidverdelgers, geen pesticiden en geen fungiciden gebruikt - en vandaag de dag zijn al hun wijngaarden biologisch gecertificeerd.

Cascina Luisin

Italië, Piedmont

Cascina Luisin

Cascina Luisin is een van de oudste en meest iconische producenten van Barbaresco. De familie Minuto begon met het bottelen van landgoederen in 1913 en brengt een niveau van precisie en elegantie naar Cascina Luisin, zonder iets van hun diepte en leeftijdswaardige concentratie op te offeren.

Aldrighetti

Italië, Valpolicella

Aldrighetti

De wijnmakerij van de familie Aldrighetti is een van de meest authentieke wijnhuizen in Veneto. Met slechts 4 hectare wijngaarden maken ze alleen nichewijnen van hoge kwaliteit met respect voor de natuur.

Fattoria dei Barbi

Italië, Tuscany

Fattoria dei Barbi

Fattoria dei Barbi is een van de slechts vijf landgoederen in Montalcino die al meer dan 100 jaar onafgebroken in bedrijf zijn. De Colombini-familie stichtte het prestigieuze landgoed in 1790. Vandaag de dag strekt het zich uit over 306 hectare (ongeveer 757 hectare) in Montalcino en Scansano. d. De familie hielp de reputatie van Brunello di Montalcino op te bouwen als een wijn van grote kwaliteit en prestige wereldwijd.

Podere San Cristoforo

Italië, Tuscany

Podere San Cristoforo

Podere San Cristoforo werd in 1901 gesticht door een familie van landbouwers die dit land zorgvuldig selecteerde vanwege de ideale omstandigheden voor de wijnbouw: de frisse en steenachtige bodem van de wijngaarden - het resultaat van de mineraalhoudende heuvels van Gavorrano - en de constante zeewind zijn van cruciaal belang voor de gezonde rijping van de druiven. Vandaag de dag is de wijngaard eigendom van de beroemde wijnmaker Lorenzo Zonin.

Tenuta di Ghizzano

Italië, Tuscany

Tenuta di Ghizzano

Ghizzano is een historisch huis in Toscane, diep in de glooiende heuvels tussen de stad Pisa en de middeleeuwse stad San Gimignano. Dichtbij de Middellandse Zee om te genieten van de milde zeebries en zonder extreme temperaturen of een grote kans op voorjaarsvorst.

Tenuta di Nozolle

Italië, Tuscany

Tenuta di Nozolle

De gemeente Greve in Chianti ligt in het deelgebied Chianti Classico in het zuidelijke deel van de provincie Florence. Van noord naar zuid doorkruist door de rivier de Greve, een van de drie rivieren van de Chianti, wordt het gebied gekenmerkt door bodems die rijk zijn aan klei en mergel en ook door een landklimaat. Deze klimatologische eigenschappen kenmerken de productie van Chianti Classico van Tenuta di Nozzole in naam van kracht en elegantie.

Tenuta del Cabreo

Italië, Tuscany

Tenuta del Cabreo

Al meer dan veertig jaar verrassen de Super Tuscan wijnen van Tenute del Cabreo met hun karakter en elegantie. Tenute del Cabreo strekt zich uit over twee gebieden binnen de gemeente Greve in Chianti: Zano gelegen tussen Greve in Chianti en het historische dorp Montefioralle en Casa di Sala in Panzano in Chianti op de hoogste heuvels van het Chianti Classico gebied.

Tenuta Baron

Italië, Veneto

Tenuta Baron

Een droom kwam uit toen de familie Baron Villa Peschicini kocht en begon met de restauratie van de oude wijngaarden. Na 40 jaar hard werken, zijn ze nu volledig toegewijd aan het maken van Prosecco's van hoge kwaliteit.

Tenuta Campo al Mare

Italië, Tuscany

Tenuta Campo al Mare

Tenuta Campo al Mare is gevestigd in Bolgheri, de thuisbasis van Super Tuscans en internationale druiven in Toscane. Het gebied is een natuurlijk theater, in het oosten beschermd door de Metaalhoudende Heuvels die aflopen naar de kust van de Tyrreense Zee. De bijzondere omstandigheden geven structuur, maar ook elegantie en frisheid aan de wijnen van Bolgheri.

Tenuta Vigne a Porrona

Italië, Tuscany

Tenuta Vigne a Porrona

Tenuta Vigne a Porrona, gelegen op een hoogte van 350 meter, strekt zich uit over 25 hectare waar druiven van hoge kwaliteit worden verbouwd. Morellino di Scansano DOCG en Montecucco Sangiovese DOCG zijn twee versies van pure Sangiovese met goed gedefinieerde karakters: de eerste wijn wordt versterkt door de fruitaroma’s, de tweede wordt gekenmerkt door structuur en complexiteit van het bouquet.

Santa Barbara

Italië, Marche

Santa Barbara

Gelegen in het hart van de Marche bevindt zich het wijnhuis Santa Barbara van wijnmaker Stefano Antonucci die zijn passie volgde. Door te werken met zowel inheemse als internationale druiven, zijn hun wijnen een geweldig resultaat van de innovatie manier van wijnmaken en de liefde voor het land.

Viñedos y Bodegas Sierra Cantabria

Spanje, Rioja

Viñedos y Bodegas Sierra Cantabria

Sinds 1870, een periode van vijf generaties, heeft de familie Eguren zich toegelegd op de de productie en rijping van de beste wijnen van La Rioja. Tot hun meest iconische wijnen behoren Amancio, El Bosque en Sierra Cantabria Colección Privada, samen met Organza wit en Sierra Cantabria Cuvée rood.

Valdecuevas

Spanje, Rueda

Valdecuevas

De wijngaarden van Valdecuevas liggen in het hart van de Rueda appelatie op 770 meter boven de zeespiegel. Hier wordt de inheemse "Verdejo" druif met speciale en bijzondere zorg behandeld om de maximale expressie van deze variëteit in haar best tot uiting te laten komen.

Graci

Italië, Etna

Graci

De grote diversiteit tussen wijnoogsten en de verschillende wijngaarden bieden een enorme rijkdom van het terroir van de Etna. We zijn trots om het volledige portfolio van Alberto Graci in ons portfolio aan te bieden, enkel gemaakt van de 3 inheemse druiven nerello mascalese, carricante en catarratto op ongeënte wijnstokken.

Tomás Postigo

Spanje, Ribera del Duero

Tomás Postigo

Tómas Postigo is een van de meest toonaangevende wijnmakers in Ribera del Duero met meer dan 35 jaargangen op zijn naam. Het was het eerste wijnhuis in Spanje die de “Ecological Carbon Footprint” award ontving.

Domaine d’Henri

Frankrijk, Chablis

Domaine d’Henri

De oorsprong van de wijnbouw van de Laroche-familie is diep geworteld in het terroir van de Chablis en kan door verschillende generaties heen worden gevonden. De wijngaarden liggen op de Kimmeridgiane-laag van klei-kalkbodems. De combinatie van deze bodems en het continentale klimaat van Chablis resulteert in een unieke minerale, kalkachtige uitdrukking van de Chardonnay-druif.

Weingut Högl

Oostenrijk, Wachau

Weingut Högl

Het landgoed van Högl ligt aan de westelijke rand van de beroemde Oostenrijkse Wachau, waar de steile Spitzer Graben uitmondt in het Waldviertel, gekenmerkt door extreme geologische en klimatologische omstandigheden.

Tschida

Oostenrijk, Neusiedlersee

Tschida

Exclusieve dessertwijnen gemaakt door Hans Tschida, die jaar na jaar nationale en internationale prijzen wint en terug te vinden is op de wijnkaarten van exclusieve restaurants over de hele wereld.

Allram

Oostenrijk, Kamptal

Allram

Weingut Allram ligt in het hart van Oostenrijk, in de regio Kamptal. De familie ziet het als hun plicht om de tradities in stand te houden, aangezien ze al vier generaties lang wijn maken met hoge standaarden. De wijnen hebben een bijzonder goed rijpingspotentieel door de unieke klimaat omstandigheden én het streven naar perfectie tijdens het wijnmaken.

Tesselaarsdal

Zuid Afrika, Hemel & Aarde Ridge

Tesselaarsdal

Eén regio in Zuid-Afrika is vooral geschikt voor lichtere, elegantere stijlen; Hemel-en-Aarde, de thuisbasis van de beroemde Hamilton Russell-wijnmakerij. Het is de protégé van Anthony Hamilton Russell, Berene Sauls die hier aan de top staat met haar delicate Tesselaarsdal Pinot Noir en Chardonnay.

Genevieve Methodé Cap Classique

Zuid Afrika, Botrivier

Genevieve Methodé Cap Classique

Genevieve MCC werd geïnspireerd door de passie van de maker voor Méthode Cap Classique van goede kwaliteit. Oprichter, Melissa Genevieve Nelsen, streefde haar passie na in de wijnindustrie om de prachtige Blanc de Blancs MCC te ontwikkelen die we vandaag kennen.

Opus One

Verenigde Staten, Napa Valley

Opus One

Opus One is de gerealiseerde droom van twee mannen: Baron Philippe de Rothschild van Chateau Mouton Rothschild in Bordeaux en wijnboer Robert Mondavi uit Napa Valley. Samen wilden onze oprichters één enkele wijn creëren, toegewijd aan het streven naar compromisloze kwaliteit.

Dominus Estate

Verenigde Staten, Napa Valley

Dominus Estate

Dominus produceert wijnen die de puurheid, complexiteit en het karakter weerspiegelen van druiven die uitsluitend van de Napanook wijngaard worden geteeld. Deze unieke herkomst kwalificeert onze wijnen als landgoed-gebotteld, een zeldzame benaming.

Two Hands Wines

Australië, Barossa Valley

Two Hands Wines

Het geheim van het succes van Two Hands ligt bij het toegewijde team van hardwerkende professionals die staan voor 'kwaliteit boven compromissen'. Ze streven ernaar wijnen te produceren die hun oorsprong weerspiegelen, wat betekent dat ze de kenmerken vertonen die ons doen denken aan het terroir van de regio's en wijngaarden waar de druiven vandaan komen.

Villion Wines

Zuid Afrika, Botrivier

Villion Wines

Villion Family Wines richt zich op de productie van premium wijnen en profiteert van het koele klimaat en de verweerde leisteenbodems in de wijk Bot River. Dit unieke terroir produceert levendige wijnen van andere chenin blanc en chardonnay.

Famille Hugel

Frankrijk, Alsace

Famille Hugel

Al meer dan 380 jaar en 13 generaties... Hugel is een naam die synoniem is met Elzas. Het door Hans Ulrich Hugel in 1639 in Riquewihr opgerichte familiebedrijf, waarvan de initialen nog steeds op het familiewapen staan, staat vandaag de dag bekend als een van de belangrijkste familiebedrijven in de wijnwereld. De wijngaarden van de familie Hugel beslaan meer dan 30 hectare in Riquewihr, waarvan bijna de helft in het Grand Cru-gebied ligt. De Hugel familie staat voor passie, kwaliteit en consistentie; waarden die het authentieke wijnhuis beroemd hebben gemaakt over de hele wereld met haar beroemde flessen met het opvallende gele label. De Hugels worden vaak aangeduid als de ambassadeurs van de Elzas wijn.

Pascal Jolivet

Frankrijk, Loire

Pascal Jolivet

Het wijnhuis van Pascal Jolivet werd in 1987 opgericht en is een van de meest dynamische domeinen in de Franse Loire vallei. Het domein is gevestigd in Sancerre en bezit meer dan 120 hectare aan eersteklas wijngaarden, verspreid over de appelaties Sancerre en Pouilly-Fumé.

Alvaro Palacios – Grandes Vinos Clásicos

Spanje, Rioja

Alvaro Palacios – Grandes Vinos Clásicos

Alvaro Palacios, wiens familie het gerespecteerde Palacios Remondo van Rioja bezit, wordt beschouwd als de belangrijkste man van de Spaanse wijnbouwrevolutie van de jaren '80. Hij bezit momenteel een 'klein wijnkoninkrijk' en produceert enkele van de beste wijnen uit zijn drie bodega's - in Rioja, in Priorat en in Bierzo - onder de naam "Grandes Vinos Clásicos".

Italesse

Italië, Trieste

Italesse

Het gedachte goed van de wijnglazen lijn van Italesse is gebaseerd op de aroma’s van het hart van de wijn. Uniek is dat Italesse afstapt van de traditionele gedachte dat wijnglazen passen bij een regio, maar de structuur en aroma’s van de wijn centraal stellen. De glazen zijn dusdanig ontworpen dat afhankelijk van het type wijn gekeken wordt welk glaswerk het karakter tot perfecte uitdrukking kan brengen. Daarom werkt Italesse met indexen die aangeven welke wijnstijl passend is bij het glaswerk.

Zalto Denk’art

Oostenrijk, Wachau

Zalto Denk’art